Sunday, 12 June 2011

Barang kesayangan aq.................

Xbanyak mne pon barang yang aq syg ni... Sy syg semua ni sbb orang bagi... Kte kena hargai pemberian orang... Aq akan simpan brg yang orang bagi walaupun da putus cinte ke... Hehe... Kantoi la penah becinta kan??? Mmg la penah... Cume xlame kot... Tgok la kt bwh ni....



Ni laptop merah yang aq da lame  gile mintak kat mak aq... Aq baru je dpt... Saje nak laptop warna merah sbb semua orang suke pink, so baik aq ambik merah... Klo hitam boring lak.. Mak aq ckp, klo da sambung study nty, baru mak beli, mase 2 aq form 5... Sbb 2 aq syg laptop ni sbb "penantian 2 1 siksaan".. Hehe... Acer je yang mampu... Ade la jugak dari xde... Klo nak ikotkan mmg la apple or Vaio cantik... Klo korang nak belikan kan Vaio ok gak... Huhu


Ni earfon aq kaler pink... Ni aq bli sendiri je... Huhu


Ni my lappy.. Nme laptop aq ni apple, sbb aq nak sangat laptop apple, tp xdpt... Nme kan je sudah... Hahaha


Ni selimut... Mmber aq bagi.. Cantik selimut ni.. Aq ske... Tq tok orang 2 !!!! <3<3<3 =)


Ni lak card yokies yang aq dpt dri sorang dak laki name die syaiful... Mse 2 aq baru darjah 1.. Mse ni, cerita cartoon yokies famous gile.. Syaiful 2 bkn pakwe taw... Aq baru darjah 1 kot mase ni... Xde maknenye pakwe... Mcm xpecaye je cad ni ade lagi.. Aq simpan taw... Hahahhaha


Ni plak gambar yang terpakse aq blur kan demi manjage perasaan sesetengah orang... Ni barang2 yang aq pernah dpt dr kesayangan aq, mean pakwe la tp putus, kire xboyfren la... Skank aq single ke x, korang xyah sibuk.. Hahaha... Barang ni pon ade jugak aq dpt dari MEMBER... Npe aq besarkan tulisan sbb, mmg ade jgak member yang bgi.. Xsemua xboy yang bagi... Mention gile kan ??? Sbb 2 aq blurkan, bia korang xnampak.... Tq all... Rindu kat korang yang rapat ngn aq dulu... Semoga berjaye eh??? Huhu


Ni kura2 yang ida bagi... Da ckp.. Tqtqtqtqtqtqtqtq

2je la... Klo korang bagi ley aq upload.. Hahaha.. Gurau je la... Yang pling berharga of coz laptop... Bye !!!! Love ... Aen

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...