Tuesday, 24 May 2011

Surat Cinta sadis.... Bace lah........



Valentine hari tu ayang tanya tang mane kiter sayang kat ayang. Time tu kiter tak dapat nak jawab. Semalam ayang merajuk dengan kiter, kiter dah penat nak layan. Ayang call kiter, kite malas nak jawab. Tang mane erk kiter sayang kat ayang? Semalaman kiter duk pk soalan tu. Pernah ke? Maybe tak sedalam cinta Titanic atau Taj Mahal. Sayang kiter kat ayang sangatlah kerdil. Sebab tu lah ayang selalu merajuk erk? Tak tahulah, setahu kiter:



 1. Sebelum kiter kenal kat ayang, setiap sem kiter dapat Anugerah Dekan. Bila dah kenal dengan ayang, setiap sem kiter repeat paper. Sebelum kenal dengan ayang kiter belajar pakai duit biasiswa, lepas kenal dengan ayang, keluar makan lagi nak mintak duit dengan mak kite.



 2. Kalau ade 1 buah epal, kiter bagi jer kat ayang. Kalau ade 2 buah epal, kiter bagi yang besar kat ayang.



 3. Kalau kiter makan ikan, ayang makan tang badan ikan tu, kiter plak makan tang kepale ikan tu jer.



 4. Ayang ni tak ler cun sangat. Tapi kiter tak pernah kutuk ayang tak cun. Tapi kiter yang hensem ni ayang lagi nak kutuk ngan member depan kiter, kate kiter ttak hensem langsung. Era Fazira lalu depan mata, kiter diam jer. Takut kalau puji kang ayang marah. Tapi mat Indon yang duk depan Sogo ayang gi ngorat time kiter gi tandas. Siap mintak nombor tepon depan kiter lagi.



 5. Kalau keluar ngan ayang, ayang slumber nak makan Starbucks, kiter tipu kiter dah kenyang. Padahal bile dah sampai kat rumah kiter makan mi meggi jer.



 6. Sebelum kenal ngan ayang, kiter tak pernah ade girlfriend. Selepas ayang kenal ngan kiter, genaplah koleksi ayang ade 20 boyfriends kesemuanya. Kiter tak pernah marah ayang playgirl, dah tu ayang kate kiter cam sami buddha.



 7. Kalau ayang rase nak cium kiter, ayang cium terus tak pernah tanye pun. Tapi bile kiter rase nak cium ayang, lepas tanye lagi nak kene reject.



 8. Ayang selalu pukul dada kiter, tampar muke kiter, cubit peha kiter, kiter tak pernah sekalipun tengking ayang, apatah lagi nak cubit, nak tampar, nak pukul?



 9. Pernah ayang tanye kalau ayang jatuh cinta ngan laki lain, kiter nak buat ape. Kiter kate kiter nak bunuh laki tu. Tapi kalau kiter tanye kiter jatuh cinta kat pompuan lain, ayang nak buat ape. Ayang kate ayang nak bunuh kiter, ayah kiter, mak kiter, ngan nenek kiter.



 10. Kiter beli mask Clinique kat ayang harga RM300 kiter kate harga RM30. Ayang beli jam tangan kat kiter harga RM30 ayang kate harga RM300.



 11. Setiap kali jumpa kiter bagi hadiah kat ayang, tapi setiap tahun birthday kiter ayang kate dah lupe.



 12. Kiter rosakkan headphone walkman ayang, kiter ganti satu discman baru. Ayang rosakkan kete kiter ayang buat derk jer.



 13. Sekali ayang demam, kiter kene diet 2kg sebab jage ayang. Sekali kiter demam ayang tambah berat 2kg sebab habiskan makanan kiter.



 14. Kiter tak pernah kate ayang pendek. Ayang marah kiter tinggi sangat, member ayang ketawakan ayang.



 15. Ayang datang rumah kiter, kiter tidur kat sofa. Kiter datang rumah ayang, kiter gak yang tidur kat sofa.



 16. Mak kiter belikan rantai Tiffany kat ayang. Mak ayang tak pernah ajak kiter makan kat rumah ayang walau sekalipun.



 17. Kucing kat rumah kiter bersalin, kiter bagi anak kucing yang paling cute kat ayang. 2 hari jer ayang bela, kucing tu dah mati. Ayang bagi ikan emas yang dah nak mati kat kiter, 2 hari kiter bela dah mati. Ayang kate nak bunuh semua anak kucing kiter.



 18. Ayang kalau nak pakai duit kiter, terus ambik tak yah gitaw, 30 ker 80 ker seratus ker selagi wallet kiter ade duit. Hari tu kiter nak pinjam 10 ringgit sebab terlupe bawak wallet, ayang kate kiter kedekut.





19. Birthday ayang kiter tak pernah terlupe. Birthday kiter ariney ayang tak pernah nak ingat.


























Surat cinta ni bukan la aq yang punye... Tp layan je la.. Hehehe... LOVE IS IN THE AIR.............. LOVE.........AEN

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...