Thursday, 19 May 2011

Siapakah AenPuteriRahman ????

name aq dalam i/c  NUR AIN BINTI ABDUL RAHMAN 
knp AenPuteriRahman??? Sbb aq anak perempuan, klo lelaki mesti la putera rahman kan??? Klo kat Indonesia, puteri 2 maknenye anak perempuan... Huhu.. Ceh, mcm aq org endon lak.. Hehe
umur aq 19
tarikh lahir aq 8 JANUARI 1992
lahir kat PAHANG
pernah membesar kat PERAK dari lahir sampai darjah 3 (org perok kate ko)
Skank ni aq student kat UITM JENGKA PAHANG
aq ambik Diploma in Accountancy
Cita-cita sebenar aq nak jadi DOKTOR/NURSE, tp disbb kan aq dah ambik akaun, aq terpakse LAYAN.....
Tp aq ok je akaun ni sbb otak aq boleh bla ngn mate, yg lain xley bla sgt... minat 2 ade la jugak
Aq pernah sekolah kat SK PANGKALAN TLDM 2 kat LUMUT PERAK dari darjah 1 sampai 3
then aq pindah PAHANG sbb ayah aq dah pencen dari jadi TENTERA LAUT DIRAJA MALAYSIA
Mse pindah aq masok sekolah SK TANJUNG LALANG dari darjah 4 sampai 6
Aq ambik UPSR kat sekolah ni.. Bnyak kenangan manis n pahit mase aq sekolah sini..
Antarenye aq dapat 4A1B dalm upsr n mcm2 la kenangan ngn kengkawan
Then aq masok sekolah SMK MODEL KHAS SERI TUALANG  
2 sekolah berasrama, aq penah dok asrama sekejap je sbb aq ni anak MANJE.. Hahaha
Aq ambik PMR kat sekolah ni.. Alhamdulilah aq dpt la jugak 6A tapi 2C.. Hehe.. C 2 BI ngan PENDIDIKAN ISLAM 
Mybe sbb aq jahat... Semua 2 berkat doa, usaha ngn kawan2 tolong.. Tq all !!
Lepas 2 aq pindah sekolah SMK SERI RAUB... SUMPAH XBEZ !!!
Mase 2 hilang lah minat aq terhadap belajar n aq pon gagal SPM.. Tp bukan la gagal sgt, xcemerlang la
Aq ambik aliran SAINS TULIN, kne belajar BIOLOGI, FIZIK, KIMIA, ADD MATH.. Susah 2...
Aq pon ambik keputusan untuk REDHO je la... Bile result spm kuar, aq senyum je la sbb aq tau mmg xkan cemerlang sbb mmg aq xbelajar pon.. Bile pikir lek rase mcm bodoh gile.. Tp nak wat mcm ne.. Mungkin takdir aq....
Akhirnyer aq diterima masok UITM mase bulan DESEMBER.. Panggilan terakhir 2.. Nsib baik dapat, klo x, mmg jadi nurse swasta la aq,.. Huhu
Kisah cinta????? Ala.. Nti la cerita, panjang lahh !!!! Hahaha 
 aq suke sume jenis makanan terutama yang perisa COKLAT and KEK.. nyum2
Aq gila exsesori, dressing, make-up... Wowowo.. 2 la kegilaan aq
Aq suka online.. Mungkin sbb kdg2 aq bosan
Suka study and belajar sesuatu yang baru, tp akhir2 ni aq mcm da mls belajar sikit.. bukak bku je, tido.. Xtao npe... =_="
Aq bencikan SUKAN.. haha.,. sbb 2 aq GEMOK
Aq xsuka aktiviti lasak, nak tau npe?? Mse kecik aq ni TOMBOY, kawan aq sume lelaki.. rambut pon xpernah panjang.. Bile da besar, terbalik plak.. Ala2 FAMININ g2.. Hehehe
Sebenarnye dari kecik aq ske warna MERAH, tp bile dah besar, suke PINK plak.. Kate feminin.. Hehe
Aq SAYANG semua yang syg aq
Pada sesiapa yang pernah sakitkan hati aq o wat pape yang JAHAT kat aq, aq dah pon MAAFKAN korang, tp susah untuk aq LUPEKAN (haha.. padan muke)
Aq pon mintak maaf kat sume k?
Aq SYG sgt3 family aq
Syg kawan2 aq
Semua aq syg
Maaf lah kengkadg aq terGEDIK ke, mengade ke... Hehe
5 perkara berkenaan diri aq MANJE, BAIK, SENSITIF, GARANG, KEMAS
Kemas ke?? Hehe tah la.. aq ske kan sesuatu yang sempurna, sedap mate memandang n aq ni suke sgt3 melawa walaupun aq ni xde la lawa pon cume COMEL plus MONTEL je.. Haha
Aq xske orang mengumpat aq belakang, eshhh !!! Pantang betol la... Lagi 1 orang yang ske menipu, boleh blah la ko.. Walaupun kadang2 aq pon wat benda yang same.. Hahaha
Lelaki idaman aq??? Bakal suami yang aq cari2 selame ni seorang lelaki yang BERIMAN, ADE KERJAYA/HARTA, ADE RUPA (ala2 lee minho, hehe), n KETURUNAN YANG YANG BAIK
aq ske gak mamat yang COOL, GENTLE, AMBIK BERAT, XPANAS BARAN N BAIK..
Ade ke kat korang???? Klo ade cepat2 la isi borang sebelum LEE MINHO or AWAL ASHAARI masok meminag.. Hehe..
Pe lagi nak tau?? Ha?? No telefon?? Ok no aq 017-9***2** NGN 014-5***0**... Hehehe
Nampak mcm berahsia sgt kan?? Orang tertentu je boleh dapat tok mengelakkan gangguan.. Huhu
Aq ni suka GELAK, suke NANGIS ( bile aq nangis 2 maknenyer aq tol2 sedey bkn berlakon )
Aq ske bercakap... Nampak x?? Buktinyer aq banyak tulis/cerita.. Hehe..
Ok.... Nti pape aq update lagi
Love.......... Aen

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...