Tuesday, 24 May 2011

Pebret~~~ Pebret~~~ Pebret~~~ => DRINK

Klo makan tanpe air mesti tercekik kan???? Air plak mesti ade yang ske ade yang xske.. Bak kate lain xgemo ngn gemo... Hehe... Ni antare pebret aq, klo ade yang same 2, ade chemistry la... Hehe... <3


 Air milo ais... Best !!! Aq ade 1 resepi nak wat aer milo jdrKAW... Meh nak share... Mula2 ambik cawan, then isi ais, lepas 2 isi milo banyak sikit, agak2 ar kan, then isi susu manis sikit, jgn banyak sgt, lepas 2 isi la air masak... Kacau2 n minom... Mmg best sbb milo xhanco... Try kat umah k?????


Ha... Ni lak ais blended... Best... Aq paling ske cappucino, then letak ice cream mint kat atas... Wa.. Best... Time musim panas best minum.. Huhu


Ni lak air gas F&N... Knp aq ske??? Yela, semua ske minuman bergas.. Aq paling ske aggur, strawberry ( klo g kfc, kompem ambik ni o milo ais), then oren... Opss sorry, air coke or pepsi aqq xminum... Xske.. Huhu
Ha, yang bawah ni minuman kanak2, tp aq ske... Nk2 yang kosong n stawbery.. Best.. Sedap sgt5......
2 je yang aq nak share... Klo ade yang tercekek 2, ambik la air kat sini... Saya bagi... Bye ~~~ Love... Aen

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...