Wednesday, 25 May 2011

My pet ~~~~~~~

Disebabkan aq xske kucing/binatang berbulu, aq minat benda lain lak....Ikan n kura2... Ni la binatang peliharaan aq kat umah n kat ostel UiTM... Nak tgok ikan aq??? Kecik je, wane merah, tgok bawah... Hehe






 Ni la ikan aq.... Ikan laga je... Senang nak jaga, kecik, cantik, ade macam2 kaler, xpayah guna gas... Makanan die harga Rm1 je... Murah kan??? Die makan cacing kering... Pebret 2.. Huhu... Cube tgok pic...... Name die vicky... Masih hidup... Ade 2 orang yang jage ikan ni, aq ngn ida roomate aq... Vicky ade parents... Knp nme dea vicky??? Korang ade tgok x cite mohabbatien??? Hero dlm cite 2 yang name vicky, aq ngn ida ske... Sbb 2 la nme die vicky... Too ida, aq dah tukar bekas vicky n sllu bg mkn.... Jgn riso..... I <3 u vicky !!!!!!!!!!!!


Ni pilak kura2 kesayangan aq... Yang kecik sikit 2 name die ANA,  yang besar sikit 2 name die MAT... Tgok x cite Kampung Boy??? Kan ade ana ngan mat... Mak aq yang bagi name 2.... Mak aq bli kura2 ni mase die baby lagi.. Mase 2 die xpandai makan lagi... Aq jage die sampai la besar... Skank kura2 ni dah besar n mak aq da lepaskan kat kawasan paya... Sedey sgt... Harap dpt bela kura2 lagi nty.... <3

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...