Saturday, 21 May 2011

Cita-cita Sebenar~~

Ok.. Ni aq bermurah hati nak share sikit, aq nak cite sal cita2 sebenar aq, ok la.. Klo dri luaran korang rase aq sesuai jadi pe??? Hehe... Ok.. sebenarnyer aq nak jadi seorang............



DOKTOR PAKAR YANG BERJAYA... Hehehe !!! Perasaan gile kan??? Dah la xberape nak cerdik + malas.. Nk jadi doktor konon... Cita2 ni sejak aq tadika sampai la fom5.. Tp disbbkan MALAS n bukan rezeki aq, cita2 ni tggal kenangan je... Huhu... Sedey2

Skank ni aq dah study dalam Diploma of Accountancy.... Mungkin aq ley jadi.......


Seorang akauntan yang berjaya.... Kerja kat pejabat... Walaupun sebenarnye aq lebey ske kerja kat hospital.. Aq ske tolong orang... Kerja kat pejabat mcm membosankan je kan??? Huhu.. Or aq mungkin ley jadi seorang................



Seorang LECTURE.... Hehe.. Mcm bez je kan??? Sejak msok UiTM, aq se ok gak jd lecture... Tok ubat kekecewaan aq xpat kerja kat ospital... Hehe.. Aq ske matematik, ok gak ajar mate.. Hehe.. Pape pon, ni sume minat n cita2 je... Allah yang menentukan... Semoga dapat yang terbaik... Amenn..... Love.... Aen..


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...